Felhívás az adó 1%-nak felajánlására

A Csepp Esélyegyenlőségi Alapítvány közhasznú alapítvány, így jogosult az adó 1%-ának gyűjtésére. Kérjük, hogy felajánlásukkal támogassák munkánkat, melynek során kis falvak, többszörösen hátrányos helyzetben élő, tanulni vágyó, a szegénységből kitörni akaró gyerekek iskolai teljesítményét és előrehaladását segítjük. Két településen, Csobánkán és Kishajmáson működnek tanodáink. Csobánkán a programot 100%-ban önkéntesek segítik. Kishajmáson, ahol már 6 éve vagyunk jelen a falu életében, a kezdetektől fordítunk energiát tehetséggondozásra is.
Adószámunk: 18271515-1-42
Egy kis segítség…
Az adó 1%-áról történő rendelkezés lehetőségei:
- akik bevallási kötelezettségüket munkáltatói adóbevallás útján teljesítik, az adó 1+1%-ról szóló rendelkező nyilatkozatot tartalmazó borítékot legkésőbb május 10-ig adhatják le munkáltatójuknak – a 16EGYSZA nyilatkozat kitöltésével, lezárt, adóazonosító jelével ellátott borítékban elhelyezve.
- 2017-ben a NAV is elkészítheti az adófizetők szja-bevallását, melyet – amennyiben egyetért a tervezettel – az adóhatóság május 22-ig véglegesít. Május 22-ig lehet rendelkezni az adó 1+1%-ának felajánlásáról. Ezt meg lehet tenni az szja-bevallással együtt, illetve külön is.
Rendelkezni a NAV új online felületén, vagy az szja-bevallás EGYSZA lapján, illetve az erre a célra rendszeresített 16EGYSZA nyomtatványon lehet.