Nyári tábor 2017.

Csepp tábor 2017.

Ebben az évben 2017. augusztus 17-22 között vittük el a kishajmási és csobánkai tanodák tanulóit a rendszeresen megrendezett nyári táborunkba, Csillebércre. A gyerekek szokásosan újságot írtak és emellett rengeteg új dologban kipróbálhatták magukat, például a GYÍK Műhely kollázs-animációs foglalkozásán és Horváth Kristóf “Színész Bob” improvizációs játékon alapuló személyiségfejlesztő programján is. Kor szerint a legnagyobbak egy különleges ajándékot kaptak a Scavenger Escape Budapest-től; egy 60 perces szabaduló szobai, időutazásos kalandban vettek részt. Minden csoportnak lehetősége volt csoportvezetőikkel meglátogatni a fővárost, ahol különleges és a számukra érdekes programokon, helyszíneken voltak.

Most is törekedtünk arra, hogy sok vendég látogassa meg a táborunkat, akik hagyományőrző, vagy a populáris műfaj előadásaival szórakoztatták a gyerekeket. Vendégeink voltak: a Szilvási Gipsy Folk Band, Burai Krisztián és Lévai Laci előadóművészek és a Romano Glaszo együttes.

Az együtt töltött hat napról a fotókat alapítványunk Facebook oldalán lehet megtekinteni.

Köszönjük minden támogatónknak, vendégünknek és önkéntesünknek, akik hozzájárultak a Csepp táborhoz ebben az évben is!