Kedves támogatóink, barátaink!
Közhasznú szervezetként fogadhatjuk az szja 1%-át, aminek felajánlására ebben az évben is nagyon számítunk! Az így összegyűlt összeget mindig a nyári táborunkra, illetve tehetséggondozásra fordítjuk tanodásaink fejlődését és érdeklődését folyamatosan figyelve.
Adószámunk: 1️⃣8️⃣2️⃣7️⃣1️⃣5️⃣1️⃣5️⃣1️⃣4️⃣2️⃣

A felajánlásról a tudnivalók nem változtak, de itt egy kis segítség:?(MEGJEGYZÉS!!!: aki az e-SZJA webes felületen adja le felajánlását, figyeljen rá, hogy “több lépcsős”, az adatok mentése után még a beadás gombot is meg kell nyomni!)

Idén is lehetőség van arra, hogy rendelkezzen az összevont adóalap után befizetett személyi jövedelemadója 1+1%-áról. Ezt legkésőbb 2021. május 20-áig, az szja-bevallástól függetlenül is megteheti.Magánszemélyként idén is dönthet úgy, hogy a megfizetett személyi jövedelemadójának 1%-át felajánlja egy regisztrált civilszervezetnek, további 1%-át pedig valamely technikai számmal rendelkező vallási közösségnek.Ha a magánszemély rendelkezik elektronikus tárhellyel, nyilatkozatát a legegyszerűbb módon, elektronikusan nyújthatja be:• az e-SZJA webes felületen az online kitöltő segítségével vagy• az ÁNYK segítségével a bevallással együtt, annak EGYSZA lapját kitöltve vagy attól elkülönítve a 20EGYSZA nyomtatvány kitöltésével.

Papíralapon postán, vagy lezárt borítékban a NAV ügyfélszolgálatain személyesen, illetve meghatalmazott útján nyújthatja be:• a személyi jövedelemadó-bevallással együtt, annak EGYSZA lapját kitöltve,• az e-SZJA felületen megtalálható kitöltő program segítségével elkészített, majd kinyomtatott nyilatkozati lapon,• a 20EGYSZA jelű nyomtatványon vagy annak adattartalmával egyező nyilatkozati lapon, továbbá• ha a munkáltató vállalja a nyilatkozatok összegyűjtését, 2021. május 10-ig lezárt borítékban leadva a munkáltatónak. A borítékon a leragasztás helyén szerepelnie kell a felajánló aláírásának.Fontos, hogy a 2021. május 20-ai határidő jogvesztő. Ez azt jelenti, hogy ha ezt követően rendelkezik befizetett személyi jövedelemadója 1+1%-áról, a rendelkezése érvénytelen és késedelmét igazolási kérelemmel sem mentheti ki.2022. januárjától a NAV honlapján megtekintheti, hogy az Ön által idén megjelölt kedvezményezett részesült-e a felajánlott 1%-os összegből. Ha elektronikus tárhellyel rendelkezik, elektronikusan is tájékoztatjuk a felajánlott összeg kiutalásáról.